KT-fo

KT-fo veitir óheftar nýskapandi loysnir, snikkaðar til eftir ynski kundans við ávirkan av okkara kønu vegleiðing og royndum. KT-fo umboðar ikki nakað forrit, ritbúnað ella tólbúnað og brúkar OpenSource, har tað er ynskiligt ella møguligt. Eftir hesum leisti er fyritøkan kappingarfør. KT-fo hevur eina fleksibla organisatión, sum hevur umboðan og samstarv í Argentina, Costa Rica, Íslandi, Danmark, Onglandi, Namibia og á Filipinunum.

Kjarnuførleikar:

Ráðgeving, prosjektleiðsla, forritan.

Fokusøki:

PHP, MySQL, Ajax, Javascript, Codeignitor, JQuery, Drupal, Joomla, Wordpress, Linux, Rest API, Frapi, Laravel, Yii, RBAC, Requirements Specification, Memcache, Ext Js, Postgresql, IP, DNS, internet infrastruktur, DSNSEC, IANA, ICANN.

Produkt:

Framleiðsla av: Portalum, heimasíðum, internethandlum, serskipanum, ráðgeving, prosjektleiðsla og forritan av serskipanum.

Samband:

KT-fo

info@kt-fo.com