Føroya Tele

FØROYA TELE – SAMSKIFTI Í HEIMSFLOKKI

Vit knýta føroyingar saman í einfalt fjarskifti, sum skal vera tað besta og fremsta av sínum slagi í Føroyum. Vit seta altíð kundan í miðdepilin í øllum okkara virksemi, og vit menna innanhýsis førleikar til skapa einfaldar og góðar loysnir til frama fyri kundanum.

Aðalmálið hjá Føroya Tele er at seta kundan og Føroyar í miðdepilin. Vit knýta fólk saman, og vit eru í fremstu røð við tøkni og menning. Føroya Tele tryggjar, at sambandið út í heim er trygt, skjótt og gott, og føroyingar um alt landið hava eins góðar møguleikar at samskifta.

Um 185 starvsfólk starvast í Føroya Tele samtakinum, sum er skipað við dótturfeløgunum FT Samskifti, Televarpið, FT Net og Shefa.

 

Samband

Føroya Tele
P.O. Box 27
FO-110 Tórshavn
Faroe Islands

Telefon +298 30 30 30
Fax: +298 30 30 31
Email: ft@ft.fo


Viðkomandi tíðindi